Τι σημαίνει δύναμη και αγνότητα;

Τι σημαίνει δύναμη και αγνότητα;

Εμείς στη Finish γνωρίζουμε ότι ένα καθαρό σπίτι αποτελεί πηγή εσωτερικής ηρεμίας και σιγουριάς ότι παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον στη οικογένειά σας. Γνωρίζουμε επίσης ότι αναζητάτε συνεχώς προϊόντα τα οποία περιέχουν λιγότερα χημικά. 

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο αναπτύξαμε την πιο καινοτόμα έως σήμερα φόρμουλα της Finish, την Finish Δύναμη και αγνότητα με Ενεργό Οξυγόνο. 

Το νέο Finish Δύναμη και Αγνότητα περιέχει οργανικούς καταλύτες που ενισχύονται με το Ενεργό Οξυγόνο, δημιουργώντας έτσι εκατομμύρια μόρια ενεργού οξυγόνου υψηλής ενέργειας, τα οποία διαλύουν τους επίμονους λεκέδες, δίνοντάς σας την αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη που περιμένετε από τη Finish, αλλά με τη χρήση λιγότερων χημικών. 

Με το Power Gel επιτυγχάνεται το μούλιασμα των σκευών σας, και απομακρύνονται τα υπολείμματα ξεραμένου φαγητού. 

Το Powerball απομακρύνει τυχόν υπολείμματα, επιτυγχάνοντας έτσι απίστευτη λάμψη, ακόμη και σε συνθήκες πλύσης με σκληρό νερό. Η εξελιγμένης τεχνολογίας σκόνη με παράγοντες λευκαντικού με βάση το οξυγόνο, βρίσκει και εξαφανίζει ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως τους λεκέδες από καφέ και τσάι. Το Finish Δύναμη και Αγνότητα κάνει ΟΛΑ αυτά χωρίς πρόσθετα φωσφονικά και με λιγότερες βαφικές και αλλεργιογόνες ουσίες. 

Οι ταμπλέτες βρίσκονται σε επανασφραγιζόμενη σακούλα, έτσι δε χρειάζεται να ξετυλίγετε την καθεμία ξεχωριστά. Επίσης, υπάρχει προϊόν Δύναμη και Αγνότητα και στις δύο κορυφαίες σειρές της Finish: το Quantum και το All in One. 

Νέο Finish Δύναμη και Αγνότητα για αστραφτερή καθαριότητα με λιγότερα χημικά. 

Εξερευνήστε περαιτέρω την ιστοσελίδα μας για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, να πάρετε δωρεάν δείγμα ή να παρακολουθήσετε τα βίντεό μας.

Μερίδιο: