Finish Quantum: Για Καλύτερη Πλύση

Στο Finish έχουμε αναπτύξει μια νέα επαναστατική φόρμουλα καθαρισμού που χρησιμοποιεί την τεχνολογία πολλαπλών επιπέδων ώστε να επιτύχει την ανώτερη καθαριότητα. Αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα της μηχανικής περιέχει τρία βασικά συστατικά που ενεργοποιούνται τη στιγμή ακριβώς που χρειάζεται το καθένα κατά τη διάρκεια της πλύσης. Τα οποία είναι: το μοναδικό Power Gel, το Powerball και η σκόνη πλύσης. Αυτός ο οδηγός θα σας εξηγήσει ακριβώς πως κάθε συστατικό επηρεάζει την πλύση σας και γιατί είναι το καλύτερο απορρυπαντικό πλυντηρίου για το πλυντήριο πιάτων σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τις ταμπλέτες Finish Quantum, απλά εισαγάγετε μία στην θέση του απορρυπαντικού πλύσης του πλυντηρίου πιάτων σας. Κάθε κάψουλα περιέχει ακριβώς την σωστή ποσότητα από κάθε συστατικό, εξαφανίζοντας την ανάγκη ώστε να τα μετράτε από μόνοι σας. Σας προτείνουμε να ρυθμίσετε την θερμοκρασία μεταξύ 50-60 °C.  Αυτή είναι η καλύτερη θερμοκρασία ώστε τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα σας να είναι καθαρά και λαμπερά. Επίσης σας προτείνουμε να αποφύγετε τα σύντομα προγράμματα πλύσης, καθώς δεν θα δοθεί αρκετός χρόνος στο απορρυπαντικό σας να αποκαλύψει τη μαγεία του.

Τα Πραγματικά Πλεονεκτήματα του FinishQuantum

Τι κάνει όμως το Finish Quantum το καλύτερο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων; Είναι το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί ώστε το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων να είναι μια εύκολη διαδικασία, χωρίς να γίνετε κάποιος συμβιβασμός στα αποτελέσματα. Η μοναδική δομή της ταμπλέτας επιτρέπει στο πλυντήριο σας να δουλέψει πιο εντατικά χωρίς να χρειάζεται πρόπλυση, δηλαδή πραγματοποιούνται όλα σε ένα, και το πλύσιμο και το ξέβγαλμα. Το Finish εργάζεται για να σας εξοικονομεί χρόνο, απλά φορτώνετε με τα άπλυτα σερβίτσια σας και μετά έχετε πεντακάθαρα και λαμπερά πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα.

Δείτε παρακάτω πόσο αποδοτικό είναι το Quantum ακόμα και στους πιο επίμονους λεκέδες:

Υπολείμματα από αβγό

Τα στεγνά υπολείμματα αβγού μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Αυτό συμβαίνει ότι αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνη, η οποία παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στα καθαριστικά προϊόντα. Αφού αφαιρέσετε τα περισσεύματα, χρησιμοποιήστε το Finish Quantum με τις εξειδικευμένες ουσίες βίο-διάσπασης ώστε να επιτεθούν και να αφαιρέσουν αυτές τις πρωτεΐνες. Σε συνδυασμό με τη δύναμη του Power Gel ταχείας διάλυσης, δεν θα μείνει κανένα υπόλειμμα στα πιάτα σας, ακόμα και στις σκληρότερες συνθήκες νερού.

Φαγητά Φούρνου και Κατσαρόλας

Ζυμαρικά φούρνου και κατσαρόλας είναι πάντα μια από τις πολύ δύσκολες μάχες που θα κληθεί το πλυντήριο πιάτων σας να αντιμετωπίσει. Με το ψήσιμο τα πλευρικά τοιχώματα του σκεύους θερμαίνονται σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στο κέντρο του, δημιουργώντας καμένους λεκέδες οι οποίοι είναι πολύ σκληροί και σταθεροί. Το Powerball του Finish Quantum εισχωρεί διαπερνά και διασπά τα φαγητά που έχουν μείνει στο σκεύος κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, εξαφανίζοντας την ανάγκη για πρόπλυση.

Υπολείμματα από Τσάι

Τα φλυτζάνια του τσαγιού είναι τόσο δύσκολο να καθαριστούν όσο δύσκολο είναι και να αποφύγετε το λέρωμα τους. Τα καφέ σημάδια στο εσωτερικό του φλυτζανιού προκαλούνται από τις τανίνες που περιέχει το τσάι. Το ίδιο μόριο του φυτού χρησιμοποιείται ως χρωστική για τον χρωματισμό δερμάτινων ειδών. Η σκόνη καθαρισμού του Finish Quantum λειτουργεί έτσι ώστε να αφαιρέσει αυτούς τους χρωματικούς λεκέδες, επίσης περιέχει λευκαντικό για να εξασφαλίσει ότι τα φλυτζάνια σας θα είναι πεντακάθαρα και θα δείχνουν άψογα.

Μερίδιο: