Μία Μέρα με Ποτήρια

Θα έχετε παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είστε ποτέ μακριά από ένα ποτήρι. Είτε είναι κατά τη διάρκεια των γευμάτων όπως το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό ή το συνηθισμένο ποτήρι με νερό στο γραφείο σας, κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιείτε σχεδόν συνέχεια ποτήρια. Υπάρχουν όμως και φορές που δεν έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσετε ένα ποτήρι που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας. Τα ποτήρια έχουν πάρα πολλές χρήσεις και μερικές από αυτές είναι δεδομένες. Ας δούμε την καθημερινή χρήση των ποτηριών και ας μάθουμε και για την προστασία ποτηριού.

Το Πρωί

Πολλοί από εμάς ξυπνάμε με ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο μας. Μπορεί να θέλετε να βάλετε ένα αυγό στο ποτήρι σας για να ξεκινήσετε την μέρα σας με ένα δυναμωτικό πρωινό. Ή να γεμίσετε το ποτήρι σας με μπανάνες και να φτιάξετε ένα γευστικό χυμό! Τέλος, πιείτε ένα ποτήρι πορτοκαλάδα και ήδη έχετε γεμίσει ένα καλάθι του πλυντηρίου πιάτων πριν ακόμα φύγετε από το σπίτι!

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας

Πολλοί άνθρωποι πίνουν τον καφέ τους στο δρόμο για τη δουλειά, άλλοι όμως έχουν την αγαπημένη τους κούπα για τον καφέ ή το τσάι τους, στο γραφείο. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι παντού βλέπετε ποτήρια. Ιδιαίτερα αν σκεφτείτε ότι πρέπει να πίνετε 1/6-2 λίτρα υγρών την ημέρα, αυτό σημαίνει δέκα ποτήρια των 200ml1. Αν τα βάλετε στην σειρά σίγουρα θα πιάσουν πολύ ωφέλιμο χώρο του γραφείου σας. Ανάλογα με την διαρρύθμιση του γραφείου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ποτήρια σας για διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα ποτίστε το φυτό που έχετε στο γραφείο σας χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι! Έχετε σκόρπια μολύβια; Χρησιμοποιείστε ένα ποτήρι σαν μολυβοθήκη!

Το Βράδυ

Όπως και αν ζείτε, τα ποτήρια έχουν πολλές χρήσεις και κάποιες από αυτές ίσως δεν τις περιμένατε. Είτε σας αρέσει να βγαίνετε έξω ή να παίζετε παιχνίδια ή να ασχολείστε με τις τέχνες, οι διαφορετικές χρήσεις των ποτηριών σας μπορεί να σας εκπλήξουν αλλά και να γεμίσουν γρήγορα το πλυντήριο πιάτων σας. Χρησιμοποιείστε ένα ποτήρι σαν πλάστη για τις πίτες σας ή για να σερβίρετε τη μους σοκολάτας που μόλις φτιάξατε και δείτε πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε με τα ποτήρια σας. Για τους ξενύχτηδες, σερβίρετε τα φιστίκια σας σε ένα ποτήρι και κάντε το βραδινό σας σνακ πιο διασκεδαστικό.

Με όλες αυτές τις απαιτητικές χρήσεις τα ποτήρια σας μπορεί να ωφεληθούν από την προστασία ποτηριού, ιδιαίτερα αν θέλετε να τα κρατήσετε αστραφτερά. Με τις συνεχόμενες πλύσεις τα ποτήρια σας μπορεί να θαμπώσουν, χρησιμοποιήστε το απορρυπαντικό Finish, μαζί με το Προστατευτικό Πιάτων και Ποτηριών Finish ώστε να προστατεύσετε τα ποτήρια σας από τη διάβρωση και να τα κρατήσετε λαμπερά για περισσότερο.

1http://www.nhs.uk/Livewell/Goodfood/Pages/water-drinks.aspx

Μερίδιο: