Έξυπνα κόλπα για το πλυντήριο πιάτων

Νομίζετε πώς το πλυντήριο πιάτων είναι μόνο για το πλύσιμο των πιάτων (μετά από όλα αυτά, το στοιχείο κλειδί είναι στο όνομα), όμως στην πραγματικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά διαφορετικά ιδιαίτερα πράγματα. Προσπαθήστε να μαγειρέψετε, να καθαρίσετε τις μπότες ή ακόμα και να καθαρίσετε πατάτες, το πλυντήριο πιάτων σας έχει διάφορες λειτουργίες που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο εφευρετικοί αποφασίσετε να είστε με το πλυντήριο πιάτων σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων Finish συχνά για να διατηρήσετε το πλυντήριο πιάτων σας καθαρό και με τις καλύτερες του επιδόσεις.

Καθαρό… όσο τίποτα άλλο

Επειδή λέγεται πλυντήριο πιάτων δεν σημαίνει ότι πρέπει να πλένεται μόνο τα πιάτα σας με αυτό. Σκεφτείτε τα παιχνίδια των κατοικίδιών σας των παιδιών σας, εργαλεία (σφυριά κατσαβίδια και γαλλικά κλειδιά είναι όλα φιλικά προς το πλυντήριο πιάτων σας) ή ακόμα και τα ξεσκονόπανα σας, το πλυντήριο πιάτων σας είναι ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων όπου μπορείτε να καθαρίζετε απλά τα πάντα. Ίσως να θέλετε να αποφύγετε την ανάμειξη διαφορετικών αντικειμένων με το κανονικό φορτίο σας, αλλά δοκιμάστε κάποια επιπλέον αντικείμενα κάποια στιγμή έτσι ώστε να δείτε τη διαφορά καθαρισμού.

Πλένοντας τα ρούχα σας

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να τοποθετήσετε καπελάκια του μπέιζμπολ στο πλυντήριο πιάτων σας, αλλά είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τυχόν λερωμένα περικάρπια για σημάδια που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των ετών. Τα καπελάκια του μπέιζμπολ έχουν ένα τέλειο σχήμα για τοποθέτηση στο πλυντήριο πιάτων, και μπορείτε πραγματικά να ξεπλύνετε όλες τις βρωμιές που υπάρχουν μέσα στο καπελάκι. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε και τα υποδήματα σας : υπό την προϋπόθεση ότι έχετε αφαιρέσει οποιαδήποτε επένδυση, οι γαλότσες θα μπορούσαν εύκολα να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, ακόμα και οι σαγιονάρες μπορούν να πλυθούν (συνιστούμε να τοποθετηθούν ανάποδα στο πάνω ράφι, ανάλογα με το τι χρειάζεται να πλύνετε!).

Μαγείρεμα!

Για κάποιους, μπορεί να φαίνεται μύθος ότι μπορείτε να μαγειρέψετε οτιδήποτε στο πλυντήριο ρούχων σας. Ωστόσο, είναι αλήθεια! Μπορείτε, μάλιστα, να μαγειρέψετε φιλέτο σολομού αρκετά εύκολα στο πλυντήριο πιάτων σας. Ο λόγος είναι ότι η θερμοκρασία παραμένει κάτω από το όριο εξάτμισης – το πλυντήριο πιάτων σας πιθανότατα δεν θα υπερβεί θερμοκρασίες των 70 ° C, οπότε στην πραγματικότητα δεν θα ψηθεί (αν και θα πρέπει να το ρυθμίσετε στις υψηλότερες θερμοκρασίες). Αντίθετα, μαγειρεύει αργά με μια υφή που λιώνει χωρίς να το ξηραίνει ή να το σκληραίνει έξω. Η συμβουλή μας είναι να εξασφαλίσετε ότι το φιλέτο είναι τυλιγμένο σφικτά σε αλουμινόχαρτο, και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά αυτή τη φορά!

Κηπουρική

Όπως παραπάνω με τις γαλότσες σας, μπορείτε να καθαρίσετε και τα εργαλεία του κήπου σας εξίσου. Τοποθετήστε σπάτουλες, τσουγκράνες και άλλα εργαλεία στο πλυντήριο πιάτων σας για να αποκτήσουν καλύτερη όψη, αποφύγετε οτιδήποτε έχει ξύλινη λαβή καθώς μπορεί να στρεβλωθεί από τη θερμότητα. Μπορείτε να πλύνετε ακόμη και τα φρούτα (ή και τα λαχανικά!) που έχετε μαζέψει από τον κήπο σας έτσι ώστε να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε είχε κολλήσει πάνω τους από το έδαφος. Αν έχετε βρεθεί ξαφνικά σε ένα βουνό από πατάτες μπορείτε να ξεπλύνετε τη βρωμιά με το πλυντήριο πιάτων σας.

Μερίδιο: