Από πού μαζεύονται τόσα Λερωμένα Πιάτα;

Το ταπεινό πιάτο χρησιμοποιείται για να σερβίρει γεύματα για εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια και παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας τρεις φορές την ημέρα! Για το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό και τα ενδιάμεσα σνακ, το πιάτο είναι το πιο αναγνωρίσιμο αντικείμενο στον κόσμο αλλά και μία συνεχή υπενθύμιση ότι πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να πλύνουμε.

Ένα καθαρό Πιάτο

Σε πολλά μεγέθη, σχήματα και υλικά, τα πιάτα είναι συνήθως φτιαγμένα από πορσελάνη ή πηλό, αλλά μπορεί να είναι και πλαστικά, μεταλλικά ή γυάλινα. Τα πιάτα έχουν διάφορα σχέδια και μεγέθη, όπως η σαλτσιέρα, το πιατάκι για το ψωμί ή τα μεγάλα πιάτα για κανονικές μερίδες φαγητού. Τα σετ περιλαμβάνουν πιάτα για το μεσημεριανό γεύμα, για ένα επίσημο δείπνο ή με διασκεδαστικά σχέδια.

Μία Μέρα στην Ζωή ενός Πιάτου

Η διατροφή ποικίλει ανάλογα με τις χώρες τις πόλεις και τις συνήθειες των ανθρώπων, αλλά σε γενικές γραμμές η διατροφή αποτελείται από τρία καθημερινά γεύματα και ίσως και κάποια ενδιάμεσα σνακ. Τρία γεύματα ισούνται και με αρκετό καθάρισμα, όπως ψίχουλα και μέλι, υπολείμματα χυμού και πατάτες. Αν υπολογίσουμε τέσσερα πιάτα την ημέρα ανά άτομο, διαπιστώνουμε ότι οι ανάγκες πλυσίματος είναι αυξημένες αλλά ευτυχώς οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Finish λύνουν το πρόβλημα και αντιμετωπίζουν τα λερωμένα πιάτα, εφόσον αφήσετε τη ‘βρώμικη’ δουλειά στο πλυντήριο πιάτων σας.

Χαρούμενοι στο Σπίτι

Όταν είναι σωστά και τακτικά τοποθετημένα στο ντουλάπι τους, τα πιάτα δεν δημιουργούν μπελάδες. Αλλά όταν έλθει η ώρα των γευμάτων, των εκδηλώσεων ή ακόμα και η ώρα του γρήγορου σνακ πριν πάτε για ύπνο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μαζεύονται πολλά περισσότερα πιάτα απ’ ότι περιμένατε. Τα πιάτα εμφανίζονται σε πολλές περιπτώσεις. Συζήτηση στο πρωινό με τους συναδέλφους για το νέο έργο που έχετε αναλάβει, μία πιατέλα με νόστιμους μεζέδες για όλους ή μπολ γεμάτα με τα αγαπημένα σας σνακ. Τουλάχιστον όλα συνδέονται με το νόστιμα φαγητά!

Κρατήστε τα Πιάτα σας Καθαρά

Το μόνο που χρειάζονται τα πιάτα σας είναι πλύσιμο με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish. Όταν τοποθετείτε τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων ξεκινήστε με τα μεγαλύτερα πιάτα και τοποθετείστε τα στο πίσω μέρος. Τοποθετήστε τα μικρότερα πιάτα μπροστά. Αυτό θα διευκολύνει την τακτοποίηση των πιάτων στα ντουλάπια σας, αλλά θα βοηθήσει και το πλυντήριο πιάτων να τα πλύνει ομοιόμορφα.

Για κάθε πιάτο. Κάθε φορά.

Μερίδιο: