Το Ενισχυτικό Πλύσης Πλυντηρίου Πιάτων, Ενισχύει Την Πλύση;

Η χρήση του πλυντηρίου πιάτων είναι μία από τις πιο απλές οικιακές δουλειές που έχετε να αντιμετωπίσετε. Μια από τις προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε όλη αυτή την απλή διαδικασία, είναι οι κηλίδες που αφήνει το νερό. Ωστόσο η ύπαρξη τους δεν επισημαίνει κάτι το ανησυχητικό για την απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας, απλά είναι μια αθώα “παρενέργεια” του νερού. Όταν το νερό εξατμίζεται αφήνει πίσω του υπολείμματα, που καλύτερο θα ήταν να εξαλειφθούν τελείως. Μην ανησυχείτε και μην σπαταλάτε επιπλέον πλύσεις και νερό. Για τα πιάτα που θα χρησιμοποιηθούν απευθείας από το πλυντήριο πιάτων, το μόνο που χρειάζεστε είναι το Ενισχυτικό Πλύσης Πλυντηρίου Πιάτων.

Ενισχυτικό Πλύσης Πλυντηρίου πιάτων

Όταν τα πιάτα σας βγαίνουν λιγότερο λαμπερά από όσο θα θέλατε, δεν είναι ένδειξη ότι δεν έχουν πλυθεί σωστά. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα σωματίδια των τροφίμων έχουν διαλυθεί κατά την πλύση και συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέσα στο πλυντήριο πιάτων και μεταφέρονται πάνω στα πιάτα, στα ποτήρια και στα μαχαιροπήρουνα, κατά το τέλος της πλύσης. Κατά τη διάρκεια της πλύσης, το πλυντήριο απελευθερώνει το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων, το όποιο ενεργοποιείται ώστε να αποτρέψει τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα σας να λερωθούν από αυτούς τους λεκέδες ξανά. Το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων λειτουργεί προστατεύοντας και δημιουργώντας ένα φραγμό προστασίας μεταξύ του φαγητού και των πιάτων σας. Αυτό αποτρέπει τα υπολείμματα τροφής και ανόργανων συστατικών να επικαθίσουν, με αποτέλεσμα τα πιάτα σας να είναι καθαρά σαν τη πρώτη φορά. Το Finish ενισχυτικό πλύσης πλυντηρίου πιάτων χρησιμοποίει στα συστατικά του τις “επιφανειοδραστικές” ουσίες που μειώνουν την τάση που παρουσιάζει το νερό όταν εξατμίζεται με αργό ρυθμό από τα ποτήρια, να μην αφήνει υπολείμματα.

Σε αντικείμενα όπως ποτήρια και ασημικά μπορεί το στέγνωμα να μην είναι τόσο γρήγορο, καθώς η θερμοκρασία μετά την πλύση μειώνεται κατακόρυφα. Το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων διασκορπίζει τα σταγονίδια μακριά από τα πιάτα επιτρέποντας τους να στεγνώσουν γρήγορα καθώς εξαφανίζει τυχόν λιπαρότητα, γραμμές και ραβδώσεις από το νερό.

Εκτός από τα αστραφτερά αποτελέσματα, το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων εξασφαλίζει επίσης ότι το πλυντήριο πιάτων, σας κάνει πραγματικά εξοικονόμηση χρόνου. Κατά τη διάρκεια του τελικού θερμαντικού κύκλου, με την ίδια διασπορά των σωματιδίων του νερού στα ποτήρια και τα πιάτα σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να σκουπίσετε τίποτα με τα χέρια σας, προσφέροντας μία σκοτούρα λιγότερη.

Τώρα μπορείτε να δείτε πραγματικά τη διαφορά με το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων! Το πλύσιμο και το στέγνωμα είναι δουλειά του πλυντηρίου πιάτων, αυτό που χρειάζεται μόνο από εσάς είναι να προσθέσετε το ενισχυτικό πλυντηρίου πιάτων ώστε να κάνουν τα ποτήρια σας να λάμπουν και να πιάτα σας να είναι στεγνά. Εξοικονομήστε νερό και αρκετό κόπο και το πιο σημαντικό από όλα χρόνο – όπου τελικά όλα δεν είναι θέμα χρόνου;

Μερίδιο: