Μερικοί Το προτιμούν καυτό! Οδηγός θερμοκρασίας για το πλυντήριο πιάτων

Είναι πιθανό ότι δεν έχετε σκεφτεί ποτέ το πώς το πλυντήριο πιάτων σας, διατηρεί τα πιάτα καθαρά. Υπάρχουν πολλοί μικροί παράγοντες που συμβάλλουν, στο να είμαστε σίγουροι ότι θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία του πλυσίματος των πιάτων.

Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε ότι το πλυντήριο πιάτων σας δεν έχει την επιλογή να ρυθμίσετε την ακριβή θερμοκρασία πλυσίματος και αναρωτιέστε γιατί να συμβαίνει αυτό;

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι οι κατασκευαστές των πλυντηρίων πιάτων προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο, για να είναι η θερμοκρασία ρυθμισμένη στο πλυντήριο πιάτων έτσι ώστε να είναι όσο πιο αποδοτικό γίνεται. Ένα πλυντήριο πιάτων λειτουργεί περίπου στους 65-70C / 150-160F βαθμούς όπου είναι μία θερμοκρασία που μας διασφαλίζει ότι το απορρυπαντικό του πλυντηρίου πιάτων διαλύεται σωστά και ενεργοποιείται καθώς επίσης απομακρύνονται τα λίπη, τα υπολείμματα τροφίμων και η βρωμιά. Κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος το νερό φτάνει σε θερμοκρασία λίγο υψηλότερη λίγο γύρω στους 80C/180F έτσι ώστε τα πιάτα να αποστειρώνονται κατάλληλα και να είναι έτοιμα και ασφαλή για χρήση.

Χωρίς Άλατα

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, η φυσική περιεκτικότητα του νερού σε ασβέστιο και μαγνήσιο μπορεί πιθανόν να σχηματίσει στο εσωτερικό του πλυντηρίου άλατα, όπως ακριβώς και μέσα σε ένα βραστήρα. Με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, καθώς μπορεί να παρεμποδίζει την αποτελεσματικότητα του πλυντηρίου πιάτων, γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων μία φορά το μήνα ώστε να λειτουργεί σαν καινούργιο. Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων αφαιρεί τα άλατα, τα λίπη και όλα τα υπολείμματα τροφών που έχουν μείνει στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων σας. Έτσι το πλυντήριο σας θα είναι καθαρό και θα μυρίζει φρεσκάδα.

Το Πρόβλημα Στις Υψηλές Θερμοκρασίες

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που συνήθως υπάρχει στις υψηλές θερμοκρασίες είναι η θαμπάδα που θα μπορούσε να εμφανιστεί με την πάροδο του χρόνου. Ενώ το ζεστό νερό ανακατεύεται με τα μόρια του γυαλιού, οι χημικές ουσίες του απορρυπαντικού πλυντηρίου μπορούν να προκαλέσουν τη διάσπαση μερικών. Αν και αυτό δεν είναι αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού, αυτές οι μικρές ατέλειες μπορούν επηρεάσουν τον τρόπο που το φως διαπερνά το γυαλί, δίνοντας του μία όψη θαμπάδας.

Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος χρησιμοποιώντας μία πατενταρισμένη σύνθεση για να προστατεύει το γυαλί από την διαδικασία του θαμπώματος εμποδίζοντας και εξουδετερώνοντας τις αιτίες που προκαλούν αυτή την μη αναστρέψιμη διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αν βάλετε τα γυαλικά, ακόμη και τα κρύσταλλα σας στο πλυντήριο πιάτων, καθώς όχι μόνο θα καθαρίσουν πολύ καλά, αλλά θα διατηρηθεί και η λάμψη τους.

Φροντίστε τα πιάτα και τα ποτήρια σας με το απορρυπαντικό Finish, και μην ανησυχείτε για το πλυντήριο πιάτων η θερμοκρασία του είναι προκαθορισμένη!

Αγαπήστε το πλυντήριο πιάτων σας και χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish.

Μερίδιο: