Ο Πιο Αποτελεσματικός Τρόπος Για Να Γεμίσετε Το Πλυντήριο Πιάτων

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον θα θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσετε το πλυντήριο πιάτων σας. Μπορεί να έχετε τον δικό σας τρόπο και την δική σας τακτική για να έχετε αστραφτερά πιάτα κάθε φορά, αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε ή οι ιδέες που θα σας δώσουμε να ανατρέψουν τον τρόπο που γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων σας. Από την τοποθέτηση των μαχαιροπήρουνων στην σωστή τοποθέτηση των πιάτων σας στις διαθέσιμες θήκες, σας βοηθούμε να αποκομίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το γέμισμα του πλυντηρίου πιάτων σας.

Ξεκινήστε από το πίσω μέρος

Πολύ απλά, ξεκινήστε να γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων από το πίσω μέρος, για να το γεμίσετε πιο εύκολα απ’ ότι αν ξεκινήσετε να το γεμίζετε από μπροστά. Σας συστήνουμε να τοποθετήσετε τα μεγαλύτερα πιάτα πίσω και τα μικρότερα μπροστά. Αυτό βοηθάει στην σωστή κατανομή του νερού, αλλά επίσης σας βοηθάει να τακτοποιήσετε τα καθαρά πιάτα πιο εύκολα. Αν έχετε πολλά διαφορετικά πιάτα για πλύσιμο, ξεχωρίστε τα σε διαφορετικές θήκες (ώστε πίσω αριστερά να τοποθετήσετε τα μεγαλύτερα πιάτα και μπροστά δεξιά τα μπολ για παράδειγμα). Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε τα πιάτα σας σαν να παίζετε Tetris, απλά τοποθετήστε τα στην σωστή σειρά.

Γεμίστε το σωστά

Η πρώτη μας συμβουλή είναι και η πιο σημαντική: γεμίστε το πλυντήριο πιάτων σας χωρίς να αφήσετε κενά για να πλυθούν τα πιάτα σας πιο αποτελεσματικά. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια σε σχέση με δύο μισές πλύσεις. Επίσης, με μία γεμάτη πλύση δεν θα χρειάζεται να πλύνετε διπλά. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος της οικογένειας και του νοικοκυριού σας, αλλά ακόμα και μία πλύση την εβδομάδα με γεμάτο πλυντήριο είναι προτιμότερη από μία πλύση κάθε δύο μέρες.

Βαριά Πλύση

Ανάλογα με τα σκεύη που βάζετε στο πλυντήριο πιάτων σας, υπάρχουν οδηγίες που σας δείχνουν ποια είναι η κατάλληλη θήκη ή σε ποια θέση πρέπει να τοποθετήσετε τα πιατικά σας για να πλύνετε. Ο γενικός κανόνας είναι ότι οι κούπες και τα ποτήρια τοποθετούνται στην πάνω θήκη ενώ τα πιατικά, οι κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κάτω θήκη. Αυτό βοηθάει την σωστή κατανομή του νερού, προλαμβάνει το πλυντήριο πιάτων σας από την φθορά και η σωστή κατανομή των σκευών δεν θα προκαλέσει ατυχήματα, όπως κλήση του πλυντηρίου πιάτων σας!

Εκπληκτική Λάμψη Κάθε Φορά

Αν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, το τελευταίο που θα θέλετε είναι να ξαναβάλετε το πλυντήριο πιάτων να πλύνει για δεύτερη φορά για να απομακρύνει υπολείμματα που δεν πλύθηκαν με την πρώτη πλύση. Η τελευταία μας συμβουλή για αποτελεσματικό πλύσιμο πιάτων είναι να προσθέσετε μία δόση ενισχυτικού ξεβγάλματος Finish Shine & Dry που απομακρύνει τα υπολείμματα, προλαμβάνει τους νερολεκέδες και παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ για λάμψη. Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε άλλο χρόνο για να εξετάσετε τα ποτήρια σας και επειδή το βοηθητικό πλύσης στεγνώνει τα σκεύη σας πιο γρήγορα και σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.

Ακόμα και ο ειδικός των πλυντηρίων πιάτων θέλει τα καλύτερα αποτελέσματα από κάθε πλύση. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Σημείωση: Για τη φόρτωση του πλυντηρίου πιάτων είναι καλό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων

Μερίδιο: