Πηγές Λίπους Που Λερώνουν Τα Πιάτα Σας Και Πως Να Τις Αντιμετωπίσετε

Το λίπος είναι πρόκληση γιατί είναι δύσκολο να απομακρυνθεί από τα πιάτα σας και μπορεί να φράξει το πλυντήριο πιάτων σας. Κοιτάμε τις τρεις πιο συνηθισμένες πηγές λίπους, πως μπορείτε να μειώσετε τις ποσότητες λίπους και πως μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το πλυντήριο πιάτων σας αντιμετωπίζει τα υπολείμματα λίπους αποτελεσματικά.

Ψήσιμο – Το κρέας, το κοτόπουλο και το κυνήγι παράγουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό λίπους κατά τη διαδικασία ψησίματος.

Στερεώστε το κρέας σε μία ειδική βάση και ψήστε το όρθιο. Το λίπος και οι χυμοί του κρέατος θα τρέξουν και θα συγκεντρωθούν στον πάτο του ταψιού. Όταν έλθει η ώρα να ψήσετε τις πατάτες βάλτε πολύ προσεχτικά τους χυμούς που έχουν τρέξει σε ένα σκεύος. Το λίπος θα μείνει στην επιφάνεια και οι χυμοί του κρέατος θα διατηρηθούν στο κάτω σημείο. Μπορείτε να νοστιμίσετε την σάλτσα σας με τους χυμούς από το κρέας. Βάλτε τις πατάτες σε ένα ρηχό σκεύος και βάλτε λίγο λάδι για να επιτύχετε το τέλειο ψήσιμο. Θα είναι πιο υγιεινές, πολύ νόστιμες και τα πιάτα αλλά και τα ταψιά θα καθαριστούν πιο εύκολα.

Τηγάνισμα – Το τηγάνισμα προκαλεί τα περισσότερα λίπη. Ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λιγότερο λίπος για το μαγείρεμα αλλά σκεφθείτε επίσης να αντικαταστήσετε το ηλιέλαιο/φυτικό λάδι/ελαιόλαδο με λάδι μαγειρέματος σε μορφή σπρέι. Χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα. Για λιγότερο λίπος μαγειρέψτε τα λουκάνικα και το μπέικον στο γκριλ.

Μαγείρεμα– Οι έτοιμες σάλτσες είναι πολύ λιπαρές. Για μία πιο υγιεινή σάλτσα (που δεν θα αφήσει φιλμ λίπους στα σκεύη σας) φτιάξτε τη δική σας σάλτσα χρησιμοποιώντας ψιλοκομμένες ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, μυρωδικά και λίγο ζωμό.

Όταν έλθει η ώρα της καθαριότητας είναι σημαντικό να απομακρύνετε τα υπολείμματα λίπους από τα πιάτα/τα ταψιά/τα μπολ. Τα υπολείμματα λίπους μπορεί να συσσωρευτούν στο πλυντήριο πιάτων και να προκαλέσουν φράξιμο. Μην ξεπλύνετε το σκεύος πριν το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων γιατί το λίπος αποκρούει το νερό. Είναι καλύτερο να σκουπίσετε την επιφάνεια του σκεύους με μία πετσέτα για να απομακρύνετε όσο περισσότερο λίπος μπορείτε.

Βάλτε τα βρώμικα σκεύη ανάποδα μέσα στο πλυντήριο πιάτων σας για να πλυθούν διεξοδικά. Εφόσον τα ταψιά είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων βάλτε τα και αυτά, καθώς και τα αντικολλητικά τηγάνια.

Οποιοδήποτε προϊόν της σειράς απορρυπαντικών Finish θα διαλύσει τα υπολείμματα λίπους. Οι ταμπλέτες πλυντηρίου Powerball βοηθούν στην απομάκρυνση και των πιο επίμονων λεκέδων για να μην χρειαστεί να πλύνετε ξανά τα πιάτα. Απλά τοποθετήστε τα στο πλυντήριο πιάτων και αφήστε το Finish να ξεφορτωθεί τα λίπη και να κάνει τα πιάτα σας αστραφτερά!

Όλοι ξέρουμε ότι το καθαρό πλυντήριο σημαίνει και καθαρά πιάτα. Το λίπος μπορεί να συσσωρευτεί στο πλυντήριο πιάτων σας με τον καιρό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να απομακρύνετε τα λίπη από τα βασικά μέρη του πλυντηρίου πιάτων σας. Χρησιμοποιείστε το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για να διατηρήσετε το πλυντήριο πιάτων σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να έχετε αστραφτερά και καθαρά πιάτα κάθε φορά.

Μερίδιο: