Πώς Να Επιλέξετε Πλυντήριο Πιάτων

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα πλυντήριο πιάτων; Αλλά ποιο μοντέλο είναι το πλέον κατάλληλο για την κουζίνα και την οικογένειά σας; Διαβάστε αυτόν τον απλό οδηγό και επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για εσάς.

Επιτραπέζια Πλυντήρια Πιάτων

Αν έχετε λίγο χώρο στην κουζίνα σας και προτιμάτε να μην θυσιάσετε κάποιο πολύτιμο ντουλάπι, τότε τα μικρά, επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων είναι η ιδανική επιλογή.

Από 50cmx50cm (σαν ένας φούρνος μικροκυμάτων) αυτό το μοντέλο έχει χωρητικότητα για έξι πιάτα και είναι ιδανικό για εργένηδες, πολυάσχολα ζευγάρια, μικρές οικογένειες ακόμα και για τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα. Αν και αυτό το πλυντήριο πιάτων δεν συνδέεται με πολύπλοκες παροχές – το συνδέετε με την βρύση στον νεροχύτη– παρέχει ακριβώς την ίδια καθαριστική δύναμη με τα μεγάλα πλυντήρια πιάτων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καθαριστικά, απορρυπαντικά προϊόντα του Finish κανονικά. Και επειδή αυτό το πλυντήριο πιάτων δεν συνδέεται με πολύπλοκες παροχές μπορείτε να το πάρετε μαζί σας αν μετακομίσετε. Μία ιδανική επιλογή για όσους νοικιάζουν.

Λεπτά Πλυντήρια Πιάτων

Χρειάζεστε μόνο 45cm χώρου για να τοποθετήσετε ένα λεπτό πλυντήριο πιάτων στην μικρή κουζίνα σας και να κερδίσετε τον πολύτιμο χρόνο που θα ξοδεύατε στο πλύσιμο των πιάτων στο χέρι! Μπορεί να είναι 15cm στενότερα από τα κανονικά πλυντήρια πιάτων, αλλά τα λεπτά μοντέλα παρέχουν εξαιρετική καθαριστική δύναμη. Χωρούν 90-100 αντικείμενα ή 9-10 σερβίτσια και είναι ιδανικά για ζευγάρια ή για μικρές οικογένειες. Τα λεπτά μοντέλα μπορεί να κοστίζουν λιγότερο από €250 και μπορεί να τοποθετηθούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας αν προτιμάτε να φαίνεται και να αναδεικνύει το μοντέρνο στυλ της κουζίνας σας ή να επιλέξετε να το εντοιχίσετε για να φαίνεται σαν τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Κανονικά Πλυντήρια Πιάτων

Αν έχετε μεγάλη οικογένεια ή σας αρέσει να διασκεδάζετε τους φίλους σας στο σπίτι και έχετε χώρο στην κουζίνα σας, ένα πλυντήριο πιάτων κανονικού μεγέθους είναι το κατάλληλο για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα επιδαπέδιο πλυντήριο πιάτων που χωράει σε πάγκο 600mm ή και πάλι, αν σας αρέσει η ομοιομορφία στα ντουλάπια σας και δεν θέλετε να φαίνονται οι οικιακές συσκευές επιλέξτε ένα πλήρως εντοιχισμένο ή ένα μερικώς εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων. Το πλήρως εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων είναι κρυμμένο πίσω από την πόρτα που το εντοιχίζει και το μερικώς εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων έχει μία μπροστινή πόρτα που ταιριάζει με τα υπόλοιπα ντουλάπια σας αλλά τα κουμπιά είναι εμφανή. Τα πλήρως εντοιχισμένα πλυντήρια πιάτων τείνουν να είναι λίγο πιο ακριβά και λίγο πιο μικρά για να υποστηρίζουν την μπροστινή πόρτα.

Ένα πλυντήριο πιάτων κανονικού μεγέθους έχει χωρητικότητα για 12 - 15 σερβίτσια και πολλά έχουν χρονοδιακόπτη, σύστημα μείωσης θορύβου και υψηλή ενεργειακή κλάση.

Υπάρχει ένα πλυντήριο πιάτων που είναι κατάλληλο για το κάθε νοικοκυριό και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε!

Μερίδιο: