Πώς Να Πετύχετε Την Καλύτερη Απόδοση Του Πλυντηρίου Πιάτων Σας

Το να γνωρίζετε πώς να πετύχετε την καλύτερη απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας είναι η μισή μάχη για καθαρά και λαμπερά πιάτα. Η άλλη μισή, είναι να εφαρμόσετε στην πράξη αυτά που γνωρίζετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε, αφού είμαστε το Finish, και γνωρίζουμε από αυτά τα πράγματα. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη φροντίδα, και μερικά πολύ καλά προϊόντα καθαρισμού.

Προετοιμασία

Με την προετοιμασία του πλυντηρίου σας για μια πλύση δεν εννοούμε τα πιάτα! Απλά ξύστε τα μεγάλα κομμάτια φαγητού σε μια σακούλα σκουπιδιών ή σε έναν κάδο, και τοποθετήστε τα στο κάτω ράφι του πλυντηρίου σας. Εδώ είναι καλύτερα να αρχίσετε από το πίσω μέρος με τα μεγαλύτερα πιάτα, και τα μικρότερα πιάτα μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά. Εύκολο! Τώρα διαλέξτε την πλύση που πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα – υψηλή πλύση για κατσαρολικά και άλλα λαδωμένα αντικείμενα, και χαμηλότερη για ευαίσθητα ποτήρια είναι γενικά μια ασφαλής συμβουλή, αλλά ο κατασκευαστής του πλυντηρίου σας θα σας δώσει μεγαλύτερη καθοδήγηση για το ατομικό σας πλυντήριο.

Πλύση

Αφήστε το να κάνει αυτό που ξέρει, κάνει τη σκληρή δουλειά για σας. Μάλιστα, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεσκονίσετε ή να καθαρίσετε τις ντουλάπες, τα τραπέζια και τα συρτάρια όπου φυλάτε τα πράγματά σας, για να τα κρατήσετε καθαρά μετά την πλύση.

Φροντίδα για μετά την πλύση

Λοιπόν, μόλις αδειάσετε το πλυντήριο και βάλετε τα πάντα στη θέση τους, θα νομίζετε ότι η δουλειά τελείωσε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είχατε δίκιο, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το πλυντήριο σας με Finish καθαριστικό πλυντηρίου κάθε μήνα. Το Finish καθαριστικό πλυντηρίου βοηθά να καθαρίσετε τα κρυφά αλλά ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, καθαρίζει τα λίπη και τα άλατα.

Ηρεμία

Ενώ αφήνετε ένα σωρό πιατικά να πλένονται στο πλυντήριο γνωρίζοντας ότι τα πιάτα σας θα βγουν λαμπερά και καθαρά, και ότι προστατεύονται σε κάθε πλύση, θα γνωρίζετε επίσης ότι πετυχαίνετε την καλύτερη απόδοση του χρόνου σας- όχι πια ξέπλυμα στο νεροχύτη, ούτε ξεχωριστή πλύση για τα μαχαιροπήρουνα.. Ένα πλυντήριο πιάτων είναι τόσο απλό όσο το να βάλετε μια ταμπλέτα Finish, να πατήσετε ένα κουμπί, και να κλείσετε την πόρτα. Τώρα βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Αγαπήστε το πλυντήριό σας. Δώστε του Finish.

Μερίδιο: