Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Το Πλυντήριο Πιάτων Σας Χρειάζεται Καθάρισμα

Μπορεί να νομίζετε κατά καιρούς ότι το πλυντήριό σας χρειάζεται καθάρισμα. Από τα υπολείμματα φαγητού που βλέπετε στο φίλτρο του πλυντηρίου σας, την περίεργη μυρωδιά μετά από μία πλύση, και πιάτα που δεν καθαρίζονται καλά, υπάρχουν πολλά σημάδια που ζητούν την προσοχή σας. Σε γενικές γραμμές, κάντε μία φορά το μήνα μία πλύση με εντελώς άδειο πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιώντας το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για να έχετε την καλύτερη απόδοση πλύσης του πλυντηρίου πιάτων σας. Μάθετε γιατί παρακάτω.

Τα Σημάδια

Υπάρχουν διάφορα σημάδια που σας δείχνουν ότι το πλυντήριο πιάτων σας είναι λερωμένο και μπορεί να χρειάζεται καθάρισμα.
• Δυσάρεστες μυρωδιές
• Υπολείμματα Φαγητού στο φίλτρο του πλυντηρίου
• Τα μαχαιροπήρουνα /πιάτα /ποτήρια έχουν υπολείμματα φαγητού ή λίπους
• Σκουριά μέσα στο πλυντήριο
• Υπολείμματα Φαγητού στους ψεκαστήρες
Υπάρχουν κι άλλα λιγότερο προφανή σημάδια, γιατί το λίπος και τα άλατα συσσωρεύονται σε βασικά μέρη του πλυντηρίου σας. Όλα αυτά όμως μπορούν να αποφθεχθούν απλά και μόνο με ένα καλό πλύσιμο.

Τι να κάνετε σε περίπτωση συσσωρευμένου λίπους

Αν παρατηρήσετε κάποια από αυτά τα σημάδια η λύση είναι απλή: το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων Finish. Απλά βάλτε το πλυντήριο πιάτων σας να πλύνει άδειο, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης στην συσκευασία και ιδού! Και οι εσωτερικές επιφάνειες του πλυντηρίου σας και τα κρυμμένα μηχανικά μέρη θα ωφεληθούν από το πλύσιμο.

Άλλες συμβουλές

Αν και καθαρίζει τα πάντα μέσα στο πλυντήριο πιάτων σας, το καθαριστικό δεν φτάνει σε ορισμένα σημεία, όπως η πόρτα (και το λάστιχο γύρω από την πόρτα), το μπροστινό μέρος του πλυντηρίου και τα κουμπιά. Καθαρίστε τα με ένα καθαρό πανί και ζεστό νερό με σαπούνι για να γίνουν τόσο λαμπερά όσο και τα άλλα μέρη του πλυντηρίου σας. Τα κουμπιά και η πόρτα είναι τα μόνα που πρέπει να καθαρίσετε γιατί το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!
Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το πλυντήριο πιάτων σας τακτικά, γιατί μόνο με μία απλή πλύση θα προλάβετε τη συσσώρευση των αλάτων.

Αγαπήστε το πλυντήριο πιάτων σας. Δώστε του Finish.

Μερίδιο: