Συγκρίνοντας το Πλύσιμο των Πιάτων Στο Χέρι Πλυσίματος & Στο Πλυντήριο Πιάτων

Μερικές φορές τοποθετείτε τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων, άλλες φορές τα πλένετε στο χέρι καθώς είναι ευκολότερο – όντως είναι; Το πλυντήριο πιάτων ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη όσο το δυνατό γίνεται. Αναλαμβάνοντας όλα τα άπλυτα πιάτα της ζωής σας, απλά τοποθετείστε τα σωστά στο πλυντήριο πιάτων, και ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής. Γνωρίζουμε ότι αυτό που σας βοηθάει πραγματικά, είναι το πιο απλό και που χρειάζεται λιγότερη σκέψη. Συγκεντρώσαμε παρακάτω για εσάς μια λίστα με λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε σχετικά με το πλύσιμο και κυρίως με το πλύσιμο στο χέρι.

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Είναι κοινή αλλά λανθασμένη άποψη ότι το πλύσιμο των πιάτων με το χέρι μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι αλήθεια. Επειδή τα πλυντήρια πιάτων πλένουν χρησιμοποιώντας ένα μικρό όγκο νερού κατά τη διάρκεια της πλύσης, χωρίς να αντλούν συνεχώς νερό που θα πάει χαμένο. Κατά μέσο όρο ένα πλυντήριο πιάτων καταναλώνει 12 λίτρα νερού1. Οπότε εξοικονομείτε χρήματα από τον λογαριασμό του νερού, αλλά και από τον λογαριασμό του ρεύματος επειδή δεν θα καταναλώνετε το ζεστό νερό. Δείτε τον υπολογιστή οικονομίας μας online και υπολογίστε πόσα χρήματα εξοικονομείτε εδώ.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Πλένοντας με το χέρι ένα πλήρες φορτίο που προοριζόταν για το πλυντήριο πιάτων όπως τα εργαλεία της κουζίνας, τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα, μπορεί να σας πάρει μια ώρα περίπου. Τα πλυντήρια πιάτων μπορεί να κάνουν παραπάνω από μία ώρα (εξαρτάται από το πρόγραμμα πλύσης βέβαια). Όμως ο μόνος χρόνος που θα σπαταλήσετε είναι το φόρτωμα και το άδειασμα του πλυντηρίου πιάτων. Το οποίο θα σας πάρει κατά μέσο όρο περίπου εννιά λεπτά. Η διαφορά είναι τεράστια.

Προστασία Των Πιάτων Σας

Καθένας είχε μια στιγμή όπου ένα πιάτο του γλίστρησε από τα χέρια την ώρα που το τοποθετούσε στο ντουλάπι και έσπασε, είτε πέφτοντας πάνω στην άκρη το νεροχύτη είτε στο πάτωμα. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό και το ίδιο συμβαίνει και με τα ποτήρια και με τα πολύ ευαίσθητα σκεύη της κουζίνας. Ένα πλυντήριο πιάτων δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα πλένοντας με ασφάλεια και στεγνώνοντας όλα τα σκεύη και τα πιάτα σας, εξασφαλίζοντας τα από το να μην γλιστρούν. Ένα πλυντήριο πιάτων μπορεί να προστατεύσει τα ποτήρια σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο βέβαια και εσείς τα αποθηκεύετε με προσοχή.

Καλύτερο Καθάρισμα

Ένα πέρασμα με το σφουγγάρι σαν γενικός κανόνας δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με ένα κύκλο πλύσης στο πλυντήριο πιάτων με ζεστό νερό και με απορρυπαντικό Finish. Τα πλυντήρια πιάτων είναι μία αποδοτική λύση πλυσίματος, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το πλύσιμο των πιάτων με το χέρι μπορεί να είναι αναποτελεσματικό καθώς μπορεί να είστε αρκετά κουρασμένοι κατά τη διάρκεια του πλυσίματος και να μην δείξετε την απαραίτητη φροντίδα. Κάνετε το πλύσιμο ευκολότερο, καθαρότερο και καλύτερο με ένα πλυντήριο πιάτων με και ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων από το Finish.

Κάθε πιάτο, Κάθε στιγμή.

Αγαπήστε το πλυντήριο πιάτων σας χρησιμοποιήστε Finish.

1http://www.finish.co.uk/dishwashing-expert/dishwasher-benefits/eco-friendly-dishwashers/

Μερίδιο: