Τα Πιάτα κατά την διάρκεια της Ζωής Σας

Το φαγητό και τα ποτά ήταν πάντα στο επίκεντρο κάθε κουλτούρας και κοινωνίας καθ΄ όλη την διάρκεια της ιστορίας. Δίνουν στους ανθρώπους την αίσθηση της μοναδικής ταυτότητας και θέτουν τα θεμέλια για τις παραδοσιακές εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο[1]. Τα συστατικά, οι μέθοδοι προετοιμασίας, οι τεχνικές συντήρησης, και τα είδη των τροφίμων που καταναλώνονται σε διαφορετικά γεύματα ποικίλλουν μεταξύ των πολιτισμών[2] - αλλά ένα πράγμα που έχουν κοινό είναι η χρήση πιάτων.

Τα πιάτα χρειάζονται κάθε μέρα, έτσι είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι κύρια αντικείμενα στην ζωή. Διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετικά είδη πιάτων και εδώ στο Finish έχουμε αναπτύξει την πιο ισχυρή απορρυπαντική ταμπλέτα, εννοώντας ότι τα πιάτα σας θα βγούνε καθαρά και αστραφτερά μετά από κάθε πλύση, έτοιμα για το επόμενο πεντανόστιμο γεύμα.

Παρακάτω είναι μερικά γεγονότα της ζωής, όταν θα βρεθείτε να χρειάζεστε πολλά περισσότερα πιάτα.

Η ζωή και εκδηλώσεις ζωής

Τα πιάτα είναι για πάντα, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα.

Για τους νέους, μεγαλώνοντας μέσα στην τεχνολογία τους επέτρεψε μόνιμα να συγκρίνουν τους εαυτούς τους και τα πράγματα που έχουν με τους συνομήλικους τους – περιλαμβάνοντας και εξοπλισμό σπιτιού. Αν και οι μεγαλύτερες γενιές θα είχαν λάβει ως δώρο πιάτα για να σηματοδοτήσουν ημερομηνίες ορόσημο στην ζωή τους, σήμερα αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται. Στην εποχή μας, τα πιάτα είναι τόσο φτηνά που μπορούμε να αγοράσουμε όσα θέλουμε, και ξεχωριστά κομμάτια μπορούν να αντικατασταθούν όποτε χρειαστούν.

Η μεγάλες περιστάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς, πάντα θα χρειάζονται πολλά πιάτα. Είτε για την γιορτή των γενεθλίων είτε για άλλο ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, πάντα θα υπάρχουν συγγενείς και φίλοι που θα είναι εκεί για την γιορτή.

Δώρα Γάμου

Οι προηγούμενες γενιές θα έχουν λάβει πιάτα ως δώρα για να σηματοδοτήσουν σημαντικές ημερομηνίες στην ζωή τους, στις μέρες μας ωστόσο, οι άνθρωποί προχωρούν σε επόμενα στάδια στην ζωή τους σε οποιαδήποτε ηλικία. Για παράδειγμα, το να υπάρχει σερβίτσιο σε λίστα με δώρα γάμου είναι λιγότερο συνηθισμένο σε ορισμένες χώρες, ένας αυξανόμενος αριθμός ζευγαριών ζουν μαζί πριν τον γάμο. Ήδη έχουν ότι χρειάζεται για να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους, συμπεριλαμβανομένων και των πιάτων.

Γενέθλια

Είτε γιορτάζετε τα δικά σας γενέθλια, ή από κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, είναι πάντα ωραίο όταν μαζεύονται αγαπημένοι σας άνθρωποι για να γιορτάσουν. Θα χρειαστείτε πολλά πιάτα για να σερβίρετε τόσους πολλούς φίλους και συγγενείς αλλά για τώρα, χάρις το Finish, μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην γιορτή των γενεθλίων σας παρά στο πώς να αντιμετωπίσετε το πλύσιμο των πιάτων στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

Πιατέλες σερβιρίσματος

Κατά καιρούς, όταν σερβίρετε σε έναν μεγάλο αριθμό ατόμων, μια πιατέλα μπορεί να φανεί χρήσιμη – είτε για να σερβίρετε καναπεδάκια και σνακ κατά την διάρκεια της βραδιάς ή για να μπορέσουν οι καλεσμένοι να σερβιριστούν από μόνοι τους κατά την διάρκεια ενός πάρτι. Σήμερα, οι πιατέλες σπάνια χρησιμοποιούνται αλλά όταν είναι η ώρα τους θα πρέπει να δείχνουν τέλειες – και τώρα χάρης το Finish Quantum: Regular, θα φαίνονται σαν καινούριες και θα έχουν μια αστραφτερή λάμψη μετά από κάθε πλύση.

Εδώ στο Finish, αντιλαμβανόμαστε ότι κατά την διάρκεια της ζωής θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε πολλά πιάτα, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και για το καθάρισμα τους. Όποια και αν είναι η περίσταση, και όσα πιάτα και αν χρειαστείτε, το Finish έχει το Powerball για να σας βοηθήσει να κάνετε τα πιάτα καθαρά και αστραφτερά μετά από κάθε πλύσιμο και να σας βεβαιώσει ότι τα ποτήρια, τα μαχαιροπίρουνα και τα πιατικά σας θα έχουν το καθαρότερο και πιo αστραφτερό καθάρισμα*! Δεν έχει σημασία πόσοι πολλοί θα έρθουν στην γιορτή σας, πάντα μπορείτε να βασίζεστε στο Finish για να κάνει την σκληρή δουλειά, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στο πώς να απολαύσετε την γιορτή από το να ανησυχείτε για το πόσο καθαρά θα δείχνουν τα πιάτα σας και πόσο πλύσιμο θα χρειαστεί στο τέλος της βραδιάς.

*Σε σύγκριση με τα άλλα προϊόντα της σειράς του Finish

Μερίδιο: