Το Παραμελημένο Πλυντήριο Πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων πλένουν 8,000 αντικείμενα τον χρόνο κατά μέσο όρο – αυτό είναι πολύ λίπος και άλατα που διέρχονται από το πλυντήριο σας.

Οι συσκευές καθαρισμού των μοντέρνων σπιτιών είναι συχνά παραμελημένα σε θέματα γενικής συντήρησης, με τους ιδιοκτήτες να τις καθαρίζουν μόνο όταν σταματήσουν να λειτουργούν ή μειωθεί η απόδοση τους. Είναι κοινή παρανόηση ότι επειδή μια συσκευή κατασκευάστηκε για να καθαρίζει, κάπως καθαρίζει και το εαυτό της – αυτό δεν μπορούσε να είναι παραπάνω λάθος.

Προβλήματα που συμβαίνουν όταν δεν χρησιμοποιείτε το Πλυντήριο Πιάτων

Είναι απολύτως εντάξει να βάζετε το πλυντήριο πιάτων σας να κάνει όλο την βαριά δουλειά με το πλύσιμο, άλλα είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζετε το μηχάνημα όπως σας φροντίζει και αυτό.

Υπάρχουν μερικά αναγνωριστικά σημεία το οποία δείχνουν ότι το πλυντήριο πιάτων σας χρειάζεται καθάρισμα. Αυτά είναι:

Δυσάρεστη Οσμή

Με το να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο σας σε συχνή βάση, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει συσσώρευση λίπους  σε μέρη που δεν μπορείτε να δείτε. Αυτό τελικά μπορεί να είναι η αιτία για να έχει το πλυντήριο σας δυσάρεστη οσμή μακροπρόθεσμα.

Άλατα

Αν ζείτε σε μια τοποθεσία με σκληρό νερό, τότε είναι πιθανόν να δείτε άλατα να συσσωρεύονται στο πλυντήριο, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση. To Ειδικό Αλάτι Πλυντηρίου Finish μπορεί να βοηθήσει με το να μειώσει την σκληρότητα του νερού για όχι μόνο καλύτερη απόδοση του απορρυπαντικού, αλλά και για να εμποδίσει στον σχηματισμό στιγμάτων.

Τα Πιάτα Δεν Καθαρίζονται

Με την πάροδο του χρόνου, το λίπος και τα υπολείμματα φαγητού μπορούν να συσσωρευτούν σε μέρη του μηχανήματος που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά επειδή δεν μπορείτε να τα δείτε, δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν. Αυτές οι κρυφές συσσωρεύσεις μπορούν να μειώσουν την ροή του νερού μέσα στο πλυντήριο, και αν δεν βρείτε μια λύση να καθαρίσετε αυτές τις περιοχές, τότε απλά περιμένετε ένα βρώμικο πλυντήριο να κάνει τα πιάτα σας καθαρά.

Η Λύση; Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Finish: Κανονικό

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Finish: Κανονικό δρα σε όλα τα πλυντήρια πιάτων, ανεξαρτήτως από το μέγεθος και το σχεδιασμό τους, τα πιάτα σας εγγυημένα θα καθαριστούνε καλύτερα και το πλυντήριο θα μυρίζει ωραία, χάρις αυτές τις 5 δράσεις:

  • Καθαρίζει τα κρυφά μέρη
  • Εξουδετερώνει τις οσμές
  • Καθαρίζει το λίπος
  • Αφαιρεί τα άλατα
  • Βοηθάει στην συντήρηση του πλυντηρίου

Οδηγίες χρήσης

Το καθάρισμα του πλυντηρίου πιάτων δεν είναι τόσο χρονοβόρο όσο φαντάζεστε. Μετά την αφαίρεση  των υπολειμμάτων από το φίλτρο δεν χρειάζεται να πέσετε στα γόνατα και να αρχίσετε να τρίβετε, χάρις τοΚαθαριστικό Πλυντηρίου Finish, είναι εύκολο να επιτευχθεί αστραφτερή καθαριότητα.

Βήμα 1: Αφαιρείτε το αυτοκόλλητο από το καπάκι και το αφήνετε ανοιχτό.

Βήμα 2: Το τοποθετείτε ανάποδα και ασφαλισμένο, στο κάτω ράφι του πλυντηρίου (εκεί που συνήθως τοποθετείτε πιάτα).

Βήμα 3: Βάλτε σε λειτουργία το πλυντήρια στον κύκλο που έχει θερμοκρασία 65 βαθμούς κελσίου το λιγότερο.

Θυμηθείτε: Χρησιμοποιήστε το Καθαριστικό Πλυντηρίου Finish όταν είναι άδειο και μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε το Καθαριστικό Πλυντηρίου Finish μια φόρα τον μήνα για να εξασφαλίσετε ότι το πλυντήριο λειτουργεί σε βέλτιστη απόδοση ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί ενδεχομένως να εμποδίζουν την καθαρότητα των πιάτων σας.

Μερίδιο: