Καθαρίστε το Πλυντήριο Πιάτων σας

Το πλυντήριο χωρίς δεύτερη σκέψη είναι μία από τις βαριά εργαζόμενες συσκευές στην κουζίνα σας. Μετά από μεγάλες περιόδους κανονικής χρήσης, ή μικρότερες περιόδους βαριάς χρήσης, το πλυντήριο πιάτων μπορεί να δείξει σημάδια όπως βούλωμα από το λίπος, λιπαρές επικαθίσεις, υπολείμματα τροφών και άλατα. Αν παρατηρήσετε ότι το πλυντήριο πιάτων σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, μπορεί να ήρθε η στιγμή για μια γενική καθαριότητα. Σε αυτό τον οδηγό, μπορείτε να μάθετε πως θα καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων σας τμηματικά ώστε να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε.

Τα Μέρη του Πλυντηρίου Πιάτων

Όταν ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου σας θα δείτε κάποια σημεία που μπορείτε να τα καθαρίσετε από μόνοι σας. Το φίλτρο στον πυθμένα του πλυντηρίου, τα ράφια και οι βραχίονες μπορούν να αφαιρεθούν. Αυτό σας βοηθάει να φτάσετε τα δύσκολα σημεία, όπως το εσωτερικό του βραχίονα του πλυντηρίου πιάτων ή κάτω από το φίλτρο που συνήθως επικάθονται μεγάλα υπολείμματα φαγητού. Όταν ανοίγετε την πόρτα του, ρίξτε μια ματιά στις γωνίες του πλυντηρίου σας και δείτε αν χρειάζεται καθάρισμα. Αν δείτε κάποιο υπόλειμμα μπορείτε να το καθαρίσετε με ένα σφουγγάρι ή μια οδοντόβουρτσα και ζεστή σαπουνάδα. Τέλος μην ξεχάσετε τους μεντεσέδες της πόρτας που συνήθως γεμίζουν με βρωμιά. Καθαρίστε τους επίσης με μια οδοντόβουρτσα και θα δείτε τη διαφορά σε δευτερόλεπτα!

Το Καθαριστικό του Πλυντηρίου Πιάτων

Δεν είναι μόνο τα ορατά σημεία του πλυντηρίου πιάτων που χρειάζονται καθάρισμα είναι επίσης και αυτά που δεν φαίνονται όπως οι τρόμπες και οι σωλήνες, ειδικά σε περιπτώσεις που είχε να δουλέψει καιρό το πλυντήριο πιάτων. Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων είναι η καλύτερη μέθοδος για να εξαλείψετε σωστή καθαριότητα στη συσκευή. Αυτό μπορεί να εξαφανίσει τα άλατα και να ευνοήσει την ομοιόμορφη ροή του νερού.

Για να έχετε αποτελεσματικό καθαρισμό του πλυντηρίου πιάτων, χρησιμοποιήστε το Finish Καθαριστικό Πλυντηρίου πιάτων για να αφαιρέσετε  το λίπος, τα λιπαρά υπολείμματα και τα άλατα που μπορούν να επικαθίσουν στα μη εμφανή εξαρτήματα του πλυντηρίου πιάτων σας. Το καθαριστικό πλυντηρίου Finish λειτουργεί ρέοντας και καθαρίζοντας όλα τα μη εμφανή εξαρτήματα. Η φόρμουλα διπλού επιπέδου επιτίθεται και αφαιρεί τα συσσωρευμένα λίπη και τα άλατα, και βοηθάει στην εξουδετέρωση των οσμών. Για να το χρησιμοποιήσετε, αφαιρέστε το κάλυμμα και τοποθετήστε το στο πλυντήριο πιάτων ανάποδα. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στην υψηλότερη εφικτή θερμοκρασία και ενεργοποιήστε ένα κύκλο πλύσης χωρίς κανένα αντικείμενο στον κάδο. Όταν ο κύκλος τελειώσει, το πλυντήριο πιάτων σας θα είναι πεντακάθαρο, θα μυρίζει φρεσκάδα.

Μερίδιο: