Υπολείμματα: Τροφές που Καθαρίζονται Δύσκολα

Σε πολλές πλύσεις, υπάρχουν πάντα κάποια πιάτα, κατσαρόλες και τηγάνια που είναι δυσκολότερο να καθαριστούν από τα άλλα. Φαγητά που κολλούν ή μπορούν να στεγνώσουν και να ξεραθούν κατά το ψήσιμο αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα, οπότε είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ποιους τύπους φαγητού θα πρέπει να προσέχετε στην περίπτωση που θέλετε να αφήσετε τα άπλυτα για αρκετές ώρες. Για να εξασφαλίσετε ότι αυτοί οι λεκέδες δεν θα παραμείνουν πάνω στα πιάτα σας μόνιμα, σιγουρευτείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε το καλύτερο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όταν χρησιμοποιείτε το απορρυπαντικό πλυντηρίου Finish.

Λίπος / Ζάχαρη

Αν είχατε κάποιο γεύμα που αφήνει υπολείμματα ζάχαρης ή λίπους στα πιάτα, τότε θα είναι δυσκολότερο να καθαριστούν. Λεκέδες από ζάχαρη μπορεί να είναι πολύ επίμονοι, και μπορεί να χρειαζόταν μούλιασμα. Το Finish All in 1 Powerball μουλιάζει και μαλακώνει τους λεκέδες από τα φαγητά επιτρέποντας σας να βάλετε τα λερωμένα σκεύη απευθείας στο πλυντήριο πιάτων.

Ξηρές Τροφές

Δημητριακά και άλλες ξηρές τροφές μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα όταν τελειώνετε το γεύμα σας, καθώς ότι υπόλειμμα μείνει στεγνώνει και μετατρέπεται σε επίμονο λεκέ πάνω στο πιάτο σας. Αυτό το κάνει δύσκολο να αφαιρεθεί χωρίς τη χρήση ζεστού νερού ή θα αφαιρεθεί με αρκετό μούλιασμα πριν. Αν δεν σκοπεύετε να πλύνετε άμεσα στο πλυντήριο πιάτων αυτά τα πιάτα απλά κάντε τους ένα γρήγορο ξέβγαλμα. Σιτάρι, κριθάρι και ομελέτα μπορεί να στεγνώσουν αρκετά γρήγορα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως, επειδή το Finish μπορεί να αφαιρέσει τους λεκέδες και άλλων τροφών που έχουν στεγνώσει χωρίς πρόβλημα.

Ψημένες Τροφές

Δεν θα είναι μόνο τα πιάτα δύσκολο να καθαριστούν στο χέρι, αλλά και τα ταψιά, οι σχάρες και οποιοδήποτε σκεύος που τοποθετήθηκε στον φούρνο μπορεί να έχει υπολείμματα από ψημένα κρεατικά ή λαχανικά (εξαρτάται από την προετοιμασία). Οι ντομάτες για παράδειγμα αποτελούν τον δυσκολότερο λεκέ μετά από ένα πολύωρο ψήσιμο. Το να αφαιρέσετε αυτούς τους λεκέδες θα ήταν μια αγγαρεία αν δεν υπήρχε το πλυντήριο πιάτων.

Καμένες Τροφές

Τρόφιμα τα οποία έχουν καεί σε κάποιο σκεύος ή τηγάνι μπορεί να είναι καταστροφικά, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείπετε έτσι εύκολα την προσπάθεια. Πρώτα μουλιάστε με καυτό νερό το σκεύος, εξασφαλίζοντας ότι έχουν καλυφθεί όλα τα μαύρα σημάδια. Μετά όπως και με όλα τα άλλα πραγματοποιήστε ένα πλήρη κύκλο πλυσίματος με το Finish. Γάλα και τυρί είναι οι κύριοι ένοχοι δημιουργίας δύσκολων λεκέδων, σιγουρευτείτε ότι προσέχετε όταν προετοιμάζετε ένα γεύμα πλούσιο σε γαλακτοκομικά.

Λεκέδες στις Κούπες

Δεν είναι μόνο τα φαγητά που είναι δύσκολα να καθαριστούν, αλλά και το τσάι κάποιες φορές αποτελεί δύσκολο λεκέ. Αυτό συμβαίνει από τις τανίνες που περιέχονται στο τσάι και αποτελούν βασική χρωστική κατά την βυρσοδεψία του δέρματος. Ωστόσο υπάρχουν τρόποι να αφαιρέσετε αυτούς τους λεκέδες, και μπορείτε να το κάνετε καλύτερα συνδυάζοντας τη δράση του πλυντηρίου πιάτων. Ακόμα και αν φαίνεται ότι αυτοί οι λεκέδες έχουν στεγνώσει στις κούπες, τα ενεργά συστατικά του Finish θα δουλέψουν ώστε να τους αφαιρέσουν και να τις αφήσουν λαμπερές.

Μερίδιο: