Πόσο Χωράει το Πλυντήριο Πιάτων σας;

Όταν το πλυντήριο εφευρέθηκε κατά τον 19ο αιώνα, είχε στόχο να εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια για όλους. Πέρα από αυτή την έννοια, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να μην πιστεύουν στις δυνατότητες της συσκευής τους είτε παραγεμίζοντας το πλυντήριο πιάτων τους χωρίς να έχει ολοκληρώσει το πλύσιμο των προηγούμενων αντικειμένων. Είτε πιστεύοντας ότι έχει πολλή μικρή δυνατότητα φόρτωσης το πλυντήριο πιάτων τους και δαπανούν αμέτρητες ώρες κάνοντας την πρόπλυση και την πλύση στο χέρι.

Για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με 5 πράγματα που είναι εύκολο να συγκρατήσετε στο μυαλό σας πριν αρχίσετε και σηκώνετε τα μανίκια για το πλύσιμο στο χέρι:

Ένα Πλυντήριο Πιάτων μπορεί να Πλύνει Αποτελεσματικά τα Τηγάνια!

Κάποιοι άνθρωποι διατηρούν αυτή την λανθασμένη εντύπωση λόγω του σχήματος κάποιων δοχείων και τηγανιών ότι το πλυντήριο πιάτων δεν θα τα πλύνει σωστά. Στην πραγματικότητα το μόνο που απαιτούν παραπάνω είναι ένας μεγαλύτερος κύκλος πλύσης και το καλύτερο απορρυπαντικό όπως το Finish. Και τα λερωμένα τηγάνια γίνονται παρελθόν.

Ένα Πλυντήριο Πιάτων μπορεί να Αφαιρέσει τα Καμένα Υπολείμματα Τροφών!

Υπάρχει μία κοινή λανθασμένη προσέγγιση ότι τα πλυντήρια πιάτων δυσκολεύονται να καθαρίσουν τα υπολείμματα των καμένων τροφών. Για αυτό τον λόγο αφήνουν τα σκεύη να μουλιάσουν επί ώρες πριν τα τοποθετήσουν στο πλυντήριο πιάτων. Το απορρυπαντικό Finish περιέχει μία ισχυρή φόρμουλα με ένζυμα ενάντια στους λεκέδες εξαλείφοντας την ανάγκη του μουλιάσματος και της πρόπλυσης. Με αποτέλεσμα ακόμα και σε σκεύη που έχετε μαγειρέψει και ζυμαρικά φούρνου ή σε κατσαρόλες, χωρίς να χρειαστεί μούλιασμα.

Ένα Πλυντήριο Πιάτων μπορεί να Σεβαστεί Κρυστάλλινα Αντικείμενα!

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί όταν τοποθετείτε τα κρυστάλλινα ποτήρια σας μέσα στο πλυντήριο πιάτων ώστε να αφήνετε αρκετό χώρο ώστε να μην χτυπούν μεταξύ τους. Όσο ακολουθείτε αυτή τη πρακτική να είστε σίγουροι ότι τα κρυστάλλινα ποτήρια σας θα μπορούν να πλυθούν χωρίς κανένα φόβο. Η εταιρεία Dartington Crystal συνιστά το Finish απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων καθώς είναι σκληρό με τους επίμονους λεκέδες, αλλά ήπιο με τα κρύσταλλά σας.

Ένα Πλυντήριο Πιάτων έχει Αρκετό Χώρο για τα Κολονάτα Ποτήρια!

Αυτό είναι το πιο εύκολο μέρος, καθώς δεν έχουν καταλάβει όλοι ότι το πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων μπορεί να αυξομειωθεί καθ’ ύψος επιτρέποντας σε κολονάτα ή ψηλότερα ποτήρια να χωρέσουν. Με αυτό τον τρόπο κάποια ποτήρια μπορούν να τοποθετηθούν πάνω ράφι όπου υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να καθαριστούν άψογα.

Ένα Πλυντήριο Πιάτων Μπορεί να Φροντίσει τα Ποτήρια σας!

Τα θαμπά ποτήρια είναι κάτι το οποίο αποτρέπει τους περισσότερους ανθρώπους ώστε να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο πιάτων. Το θάμπωμα συμβαίνει καθώς τα μόρια του γυαλιού υποχωρούν από τις υψηλές θερμοκρασίες και από διάφορα απορρυπαντικά κάνοντας τα να μην λάμπουν όπως θα έπρεπε.

Ορίστε λοιπόν μερικές απλές συμβουλές που θα έχετε κατά νου όταν το πλυντήριο πιάτων θα καθαρίζει για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το γεμίσετε με όλα τα λερωμένα κουζινικά σας. Να ξεφορτωθείτε το άγχος και να κάνετε σημαντικότερα πράγματα στην ζωή σας

Μερίδιο: